C2 Plåt - tjänster inom plåtslageri

allt inom inom byggnadsplåt

C2 Plåt utför allt inom plåtslageri, såväl små som stora uppdrag. Vi hjälper till med allt från fönsterbleck till plåtfasader, fotbleck och hängrännor. Vi arbetar med plåt av högsta kvalitet från vår leverantör areco. 

Med mångårig erfarenhet inom plåtslageri och renoveringar har vi gedigen kunskap och hjälper er genom hela plåtprojektet från start till mål. I vår moderna plåtverkstad kan vi snabbt anpassa plåtdetaljer och konstruera speciallösningar vid behov.

Vi arbetar även med cortenplåt och kan tillverka och montera allt från fasadplåtar till specialanpassade trädgårdsprodukter som oxiderar och ger en vacker patina samtidigt som det är rosttrögt och håller i 100-tals år beroende på tjocklek.

C2 Plåt inklädning skorsten Värnamo

Plåttak

C2 Plåt monterar och reparerar plåttak på allt från garage, villor och fritidshus till flerbostadshus, industrifastigheter och idrottshallar i Värnamo med omnjed. Våra duktiga plåtslagare ser till att ditt nya tak är korrekt monterat och håller tätt i många år framöver!  Välkommen att kontakta oss för offert.

Idag finns takplåt i många profiler, färger och utseenden. Vi utför kompletta entreprenader inom byggnadsplåtslageri för tak som bandtäckning, montering av vattenavrinning såsom stuprör och hängrännor.

Titta gärna på arecos hemsida för inspiration till ditt nya plåttak. 

areco profil rött plåttak areco plåttak areco
Plåttak, Bandtäckning Värnamo C2 Plåt
Plåttak areco

Skräddarsydda bleck och plåtdetaljer

Vi erbjuder skräddarsydda bleck för fönster, dörrar och trösklar. Självklart erbjuder vi inklädning av vindskivor och andra utsatta byggnadsdetaljer. Våra duktiga plåtslagare bygger och monterar skorstenshuvar och klär in skorstenar och ventilationsrör helt för att de bättre ska stå emot väder och vind.

Vi arbetar också med invändiga plåtdetaljer som t.ex: tillverkning och montering av unika spiskupor, gnistskydd m.m.

Spiskåpa rostfritt plåtslageri Värnamo

Plåtdetaljer dörrbleck Värnamo

Takläggning

Vi har stor erfarenhet av takläggning och takbyten på olika fastigheter. I samarbete med kompetenta byggföretag och takspecialister erbjuder vi även takläggning för dig som önskar takpannor eller papptak. Tillsammans med dig som kund tar vi fram en lösning för att ditt tak ska hålla tätt i många år framöver. Våra plåtslagare monterar och justerar hängrännor, stuprör, taksteg och snörasskydd, huvar för skorsten och ventilation m.m. 

Välkommen att kontakta oss för offert på takläggning i Värnamo med omnejd. 

Takläggning Värnamo plåtslageri Takläggare C2 Plåt

Bilder från Plåtprojekt

Se bilder på olika typer av plåtprojekt vi jobbat med här

Bilder